Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Vpis na Protestantske forume
Preizkus
Posted: October 07, 2008 07:35 am
Quote Post

Novinec
*

Group: Members
Member No.: 11

Včeraj sem po elektronski pošti prejel obvestilo, da se je nekdo vpisal na te forume. Njegov vzdevek je Bojan. Povedati moram, da sem iz razlogov, navedenih na tej povezavi reformacija/puscica.gif, izgubil nadzor nad forumi, zato tudi ne morem potrjevati novih članov. Vpis namreč ni avtomatski. Še vedno pa prejemam po elektronski pošti obvestila o novih vpisih.

Forumi nadaljujejo svoje delo na tem naslovu reformacija/puscica.gif. Tam je zaenkrat vpis tako rekoč avtomatski. Dokončan je, ko napišeš prvo sporočilo.

Dizma reformacija/zivjo.gif

--------------------
Dizmov eksperimentalni alter ego. Dostop do staro-novih forumov je preko gumba www na mojih sporočilih, ali pa kar TUKAJ.
PMEmail PosterUsers Website
Preizkus
Posted: November 23, 2008 09:16 pm
Quote Post

Novinec
*

Group: Members
Member No.: 11

Z elektronsko pošto sem danes prejel obvestilo, da se je na novo vpisala uporabnica kapucinka. Očitno ni prebrala, da so ti forumi nedejavni, in da smo se preselili. Ker nimam več nadzora nad admin. funkcijami, ne morem potrditi njenega vpisa.
Opravičujem se za nevšečnosti.

reformacija/zivjo.gif

--------------------
Dizmov eksperimentalni alter ego. Dostop do staro-novih forumov je preko gumba www na mojih sporočilih, ali pa kar TUKAJ.
PMEmail PosterUsers Website
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll